perjantai 19. lokakuuta 2012

Omenahillo


Omenahillo Hillosokerilla

Pese omenat, (kuori) ja poista siemenkodat. Lohko omenat ja keitä ne pehmeiksi pienessä vesimäärässä. Soseuta. Lisää hillosokeri, vesi, ja mausteet. Keitä 10 minuuttia, sekoittele välillä. Kaada sose puhtaisiin kuumennettuihin purkkeihin. Sulje hyvin.

Tarjoile esimerkiksi pannukakun tai puuron kanssa, tai tämän mehevän piirakan täytteessä.

2 kommenttia:

  1. Omppuhillo on kyllä hyvää. Itsekin tuli jokunen purkki tehtyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omenahillo on suosikkini! Nam! Tänä aamuna aamupalaksi söin spelttimannapuuroa kanelilla ja omenahillolla. Herkullista :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥