maanantai 12. marraskuuta 2012

Pannacotta


Ihanaa, helppoa ja nopeaa jälkiruokaa lauantailta. Ohje löytyy Dansukkerin sivuilta tai Hyytelösokeri Multi pakkauksen kyljestä.

Pannacotta hedelmillä

4–6 annosta

1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
5 dl kermaa tai maitoa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Tarjoiluun
marjoja, hedelmiä tai marjakastiketta

Sekoita kerma ja sokerit kattilassa, kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin puoli minuuttia. Kaada seos jälkiruoka-astioihin. Hyydytä jääkaapissa parista tunnista seuraavaan päivään.

Huom! Kermalla saat täyteläisen, maidolla tai kermamaidolla kevyemmän pannacottan. Mikäli haluat pannacottasta kiinteämmän, käytä vain 4 dl kermaa tai maitoa.
Tarjoa marjojen, marjakastikkeen tai hedelmäpalojen kanssa.

Käytin viinirypäleitä, ananaskirsikoita ja passionhedelmää.

4 kommenttia:

  1. Ihanan näköiset pannacotat!:) Hyytelösokeri Multilla kaikki valmistuu ihan käden käänteessä. Passionhedelmiä en ole koskaan maistanut tuoreeltaan, täytyisi korjata sekin juttu, ja ostaa muutama kokeeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Olin ajatellut, että tämä olisi jotenkin vaikeaa ja että hyytyykö jälkiruoka nyt varmasti (siitä on aikaa jo, kun koulussa olemme tehneet liivatteella hyydyttämällä), mutta tämä oli superhelppoa! Jos jälkiruokia on näin helppo tehdä, niin täytyy ruveta myös piristämään arkea..

      Veljeni kyseli hieman kummastuneena "mitä nämä pienet kirpeät siemenet ovat?":) Passionhedelmät ovat aika kalliita, joten usein ei tule ostettua. Herkutteluun sopivia, jos nyt sattuu yleensä pitämään:P

      Poista
  2. Vaan onpa herkullisen näköistä. Minä olen suklaisena versiona kokeillut tuolla hyytelösokerilla tekoa ja hyvää oli sekin. Minä tein just äsken lemon posset huomiseksi....sopivaa siivouspäivän herkkua, kunhan hommat tehty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Suklaisena versiona täytyy kyllä kokeilla kanssa. Lemon posset ovat kanssa kokeilulistalla, pidän sitruunasta! Siivoushommat meneekin sujuvammin, kun on herkut tiedossa.:)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥