torstai 7. maaliskuuta 2013
Lohisalaatti
Tällaisia ruokaisia lounassalaatteja tulee tehtyä aika usein. Mitä enemmän kevättä kohti mennään, sitä paremmin salaatit taas maistuvat. Edellisen päivän ruoalta jäi pari perunaa, joten nekin päätyivät salaattiin.
Lounassalaatti lämminsavulohella
jäävuorisalaattia pilkottuna
punaisia ja keltaisia kirsikkatomaatteja puolitettuina
pari kylmää perunaa kuutioina
pätkä kurkkua kuutioina
pari coctailkurkkua pienenä silppuna
lämminsavulohta
fetaa (salaattijuusto) murustettuna / kuutioina
basilikaa (tai esim. tilliä tai persiljaa) koristeluun
2 kananmunaa lohkottuina
sitruunapippuria
(sitruuna)oliiviöljyä
sitruunamehua
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Nyt voisin hyvinkin syödä tuollaisen salaatin. Nälkä alkaa jo kaihertaa ja näyttää niin hyvältä!:) Kevyemmät ruoat alkaa sitä enemmän maistua mitä pidemmälle kesää kohti mennään. Talvella taas kaipaa jotain tuhdimpaa.:)
VastaaPoistaJuuri sopivaa lounasruokaa, maittavaa ja kevyttä. Talvisin tulee tehtyä tuhdimpia ruokia.:)
PoistaTosi herkullinen salaatti:)
VastaaPoistaAskartelin itte, kiitti. On herkullista, mieskin tykkäsi.:)
PoistaMulle kelpaisi kanssa :)
VastaaPoistaKiva kuulla.:)
Poistatämä olisi juuri minun makuuni,NAM :)
VastaaPoistaOn kyllä herkullista, varmasti monen makuun.:)
Poista