maanantai 1. heinäkuuta 2013

Mansikka-suklaatrifle


Ei ehkä oikeaoppinen trifle, mutta kuulostaa ainakin paremmalta kuin mansikkarahkaa ja keksejä! Sitähän tämä nimittäin on, ja hyvää sellaista.

Mansikka-suklaatrifle
neljälle

Mansikkarahka

2 dl kuohukermaa
1 prk (250 g) pehmeän täyteläistä maitorahkaa
½ l tuoreita mansikoita
1 tl vaniljasokeria
2 rkl sokeria (tai maun mukaan)

Vaahdota kerma, yhdistä vaahtoon rahka ja sokerit. Lisää joukkoon putsatut, puolitetut mansikat. Tarkista maku.

Laseihin:

mansikkarahkaa
mansikoita
4 Digestive keksiä
4 Tupla Shuffle vohvelia
rouhittua suklaata

Murustele keksit ja pilko vohvelit pienemmiksi paloiksi. Viipaloi mansikat. Kokoa jälkiruoka kerroksittain laseihin. Koristele mansikoilla ja rouhitulla suklaalla.



Kesällä on kiva tehdä nopeasti valmistuvia jälkiruokia. Tuoreista marjoista se onnistuukin helposti mökkikeittiössäkin.

8 kommenttia:

  1. Ihana herkku. Tein juhannuksena brownie-mansikkatrifle, nam :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Tällaista jälkiruokaa olen tehnyt mökillä ennenkin. Tekemäsi brownie-mansikkatrifle oli aivan loistava, aion toteuttaa sen vielä tänä kesänä!:)

      Poista
  2. Herkullisen näköistä. Pitäisi kokeilla joskus itsekkin. :)

    VastaaPoista
  3. Olkoon oieaoppinen tai ei...ihanan näköistä joka tapauksessa ja ainesluettelo kertoo maun olevan myös taivaallinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tuoreilla kotimaisilla mansikoilla ei voi mennä kovin pahasti metsään.

      Poista
  4. Herkullisen näköistä on.:) Ja eiköhän tuo ihan triflestä käy. Onhan niitä yhtä monta kuin tekijäänsäkin.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.:) Ihan herkullista oli tämäkin jälkiruoka, ja todella sutjakkaasti valmistui mökillä.;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥