tiistai 14. huhtikuuta 2015

Banaaniletut


Eli kyseessähän on tottakai ne kahden raaka-aineet "kohuletut". Täytyy myöntää, että suhtauduin hieman skeptisesti näihin, mutta väärässä olin. Kyllä ne vaan hyviä ovat, ja nopeita tehdä. Näitä on tullut muutamana aamuna paisteltua aamupalaksi ja on syöty miehen kanssa marjojen, vaahterasiirapin, hedelmien tai vaikka hillon kera. Ja kyllä meillä tosiaan mieskin näitä syö ja vielä tykkääkin. Itse teen letut Jenni Häyrisen Parempaa Roskaruokaa -kirjan ohjeella. 

Banaaniletut

2 kananmunaa
2 banaania

* vaniljasokeria, kardemummaa, kanelia

Sekoita kananmunat, pilko banaanit joukkoon ja survo sauvasekoittimella tasaiseksi taikinaksi. Mausta taikina halutessasi esimerkiksi vaniljasokerilla, kanelilla tai kardemummalla. Paista miedolla lämmöllä pannulla runsaassa voissa.

2 kommenttia:

  1. Meillä kans näistä tykätään...jotain maustetta laitan kans mukaan. Eikä minusta näiden paistokaan mitenkään hankalaa ole, vaikka sitä jotkut moittivatkin. Tuolleen marjojen ja banaanin kanssa oikea herkkuannos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkein mieluiten laitan vaniljaa tai kanelia joukkoon ja jonkin hillon kanssa syötynä on parasta. Ei minullakaan ole ollut ongelmia näiden paistamisen kanssa. Joillakin ovat hajonneet. Toki varovasti saa käännellä ja rasvaa laittaa reilusti, myös kunnon lettupannu on tärkeä.

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥