tiistai 29. syyskuuta 2015

Vohvelit & yhteistyö KitchenTime -verkkokaupan kanssa



Minulla on ollut haave lapsesta saakka. Yökyläilin ala-asteella usein silloisella kaverillani ja heidän perheessään paistettiin usein vohveleita. Ihmettelin aina, miksi meidän kotona ei ole vohvelirautaa. Sittemmin unohdin koko asian. Paistan usein lettuja tai teen pannukakkua uunissa, viime aikoina olen kuitenkin taas ajatellut että haluaisin oman vohveliraudan.

Minulle ehdotettiin pienimuotoista yhteistyötä KitchenTime -verkkokaupan kanssa. KitchenTime on Ruotsissa vuonna 2010 perustettu keittiövälineiden verkkokauppa joka on viime jouluna avannut myös suomenkieliset sivut.

KitchenTimen laajasta valikoimasta löydät laatutuotteita ruoanlaittoon, leipomiseen, tarjoiluun sekä keittiön sisustamiseen. 

Minun keittiööni valikoitui kauniin punainen OBH Nordica Chilli vohvelirauta.



Perusvohvelit
n. 12 kpl

6 dl maitoa
3 munaa
1 dl sokeria
½ tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
100 g sulatettua voita tai margariinia

Sulata rasva ja jäähdytä hieman. Vatkaa maitoon muut ainekset ja lopuksi sulatettu rasva. Vatkaa tehosekoittimessa tai sähkövatkaimella. Paista vohvelit ja aseta ne sen jälkeen ritilälle saadaksesi ne mahdollisimman rapeiksi. Tarjoile vohvelit heti esimerkiksi hillon ja marjojen kera.





OBH Nordica vohvelirauta saatu KitchenTimelta.

2 kommenttia:

  1. kiva yhteistyö,olisipa sattunut minullekkin...vohvelit on varmasti ihania ja olen miettinyt vuosia raudan ostamista,mutta aina se on jäänyt :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tämä oli kyllä mukava yhteistyö.:) Vohvelirauta on sellainen kapistus, jonka hankkimista suunnittelin kauan. Tuli siinä aika monet kerrat haaveiltua vohveleista.;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥